Verhaal


Samen het leesonderwijs verbeteren en ervoor zorgen dat kinderen gehoord en gezien worden, dat is waar Bijzonder zich elke dag hard voor maakt.
Wij bieden kwalitatief hoogwaardige- en persoonlijke zorg/aandacht, in de directe omgeving van kinderen. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening met individuele behoeften, omstandigheden en wensen.

De kracht van Bijzonder ligt in zeer snel en adequaat op feitelijke- maar ook onbewust aanwezige informatie reageren in complexe situaties.

Bijzonder bestaat uit de woorden bij en zonder. Twee woorden die elkaar tegenspreken, maar juist daarom zo ontzettend Bijzonder zijn. We coachen, trainen, adviseren en motiveren kinderen en hun directe omgeving (onderwijsprofessionals en ouders) met uitdagingen op het gebied van specifieke gedragsproblemen, ontwikkel- en onderwijsbehoeften, met als doel: eigen capaciteiten en krachten aanboren. Dit maakt competenter en zelfverzekerder.

 

 


 
Contact

Hoge Weide 30
4841 RH  PRINSENBEEK
Tel. +31 (0)6 296 006 35
E-mail: info@bij-zonder.com 
 
We support Ukraine and condemn war. Push Russian government to act against war. Be brave, vocal and show your support to Ukraine. Follow the latest news HERE